promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dzsungeltúra előzetes: Dwayne Johnson új kalandfilmje
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sziklának nagyon bejött a dzsungel. De ez már nem Jumanji.

Dwayne Johnson korunk egyik legkeresettebb és legjobban fizetett színésze. A stúdiók többsége kihasználja, hogy a tesztoszteron titánnal bármit el lehet adni. Decemberben érkezik a Szikla új filmje, a Jumanji: A következő szint, amihez már Kevin Hart is visszatért, egy hónappal a balesete után.

 

Johnsonnak úgy tűnik, hogy nagyon bejött a dzsungel. A Disney új filmjében, a Dzsungeltúrában Emily Blunttal indulnak egy izgalmasnak ígérkező kalandra. A filmet, akárcsak a Karib-tenger kalózait, Disneyland egyik attrakciója, a Jungle Cruise ihlette.

A történet három főszereplője egy hajóskapitány, aki egy tudóssal és annak testvérével elindul a dzsungelbe, hogy megtalálják az Élet fáját, amelyről azt gyanítják, hogy gyógyító erővel bír. A főhősöknek azonban nem csak az őserdő veszélyeivel, de egy német expedíció tagjaival is szembe kell nézniük.

A filmet a spanyol származású Jaume Collet-Serra rendezi, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint például a Non-Stop, Az ismeretlen férfi, vagy A zátony. A filmet 2020. július 23-tól láthatjuk a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás