promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar mentősöknek is köszönetet mondott a Queen – videó
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legendás zenekar úgy hálálta meg az egészségügyi dolgozók munkáját, hogy otthonról adták elő az egyik legnagyobb slágerüket, aminek az új klipjében többször is van magyar vonatkozás.

Freddie Mercury örökérvényű bandája, a Queen már megszámlálhatatlan slágert tett le az asztalra, és még évtizedekkel az énekes halála után is aktívan koncerteznek. Jelenleg az American Idol című tehetségkutató műsor egykori versenyzője, Adam Lambert erősíti a csapatot, akivel egy igazán szép dolgot találtak ki.

Arra gondoltak, hogy a koronavírus-járvány alatt kiemelkedő az egészségügyi dolgozók munkája, ezért úgy mutatták ki a hálájukat, hogy otthonról, több kontinens távolságból adták elő a „We Are The Champions”-t, csak most „You Are The Champions”, vagyis „Ti vagytok a bajnokok” címmel, kicsit átírva, hogy ezzel is adjanak egy kis erőt nekik.

A dolog érdekessége, hogy az összes bevételt jótékony célokra ajánlották fel, ráadásul a Bors észrevette, hogy az új klipben magyar mentősök is szerepelnek, és még a Halászbástya is, szóval külön örülhetünk, hiszen kiemelt figyelmet kapott hazánk a világ egyik legismertebb zenekarától. Itt lehet megnézni, meghallgatni az alkotást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás