promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Queen vegán gitárosa a húsfogyasztókat hibáztatja a koronavírus miatt
Borítókép:  Brian May / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 72 éves Brian May a legendás Queen gitárosa, és most elég komoly, nagy port kavaró vádakkal illette azokat az embereket, akik még mindig esznek húst.

A koronavírus-járvány a jelenlegi információink alapján a Kínában található Vuhanból indult, ahol állítólag egy piacon árult, fertőzött denevérből készült étel miatt alakult ki a szörnyű betegség, ami végül szinte az egész világot a térdére kényszerítette, beleértve Magyarországot is.

Manapság rengetegen mondják el a véleményüket a járvánnyal kapcsolatban, és a Mirror értesülései szerint most a Queen bandában Freddie Mercury-val együtt zenélő, és már jó ideje vegán Brian May volt az, aki eléggé megosztotta a gondolataival az embereket, hiszen nem kis kritikával illette a húsfogyasztókat.

„A járvány onnan indult, hogy az emberek húst esznek, és már egyre többen ismerik fel, hogy az állatok megevése nem éppen a legegészségesebb a szervezetünk számára”

– mondta a legendás gitáros, aki még azt is megemlítette, hogy ideje lenne az emberiségnek átértékelnie a kapcsolatát az állatokkal, mivel a húsfogyasztás miatt alakult ki ez a mostani, megterhelő helyzet is a koronavírussal. Ezek alapján viszont úgy látszik, hogy egy kicsit leegyszerűsítette a dolgot, hiszen:

ezzel a vírus mellett a húsfogyasztókat is ellenségként kezeli, ami nagyon rossz döntés egy olyan időszakban, amikor leginkább az emberek összetartására van szükség.

Brian May úgy látja, hogy a húsevés elhagyása és a veganizmus vezet a jövő felé, és tiszteletben kell tartani a véleményét, még úgy is, hogy rengetegen nem értenek vele egyet, és felesleges uszításnak tartják a szavait. Bárhogy is legyen, most tényleg az a lényeg, hogy közösen legyőzzük a koronavírust.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás