promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maradj haza magadnak: eddig tartott ByeAlex és Laci barátsága?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci nagyon megharagudott Alexre.

Egész jól indított az RTL Klub Maradj haza magadnak! című műsora is, ami tulajdonképpen nagyon hasonló a TV2 #maradjotthon dokureality-sorozatához, leszámítva, hogy míg előbbinek inkább a szórakoztatás a célja, utóbbiban nem sok örömöt és szórakoztatót találtak a nézők.

A Maradj haza magadnak! reality-ben négy sztár, négy jó cimbora – Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik – ,,karantén kalandjai” láthatók. A sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják magukat érezni és a kialakult helyzetet lehetőségként élik meg. Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással virtuálisan és együtt megoldani, hiszen #együttsikerül.

A következő adásban folytatódik az első epizódban kerekedett botrány, amikor ByeAlex nem nagyon akart részt venni Gáspár Laciék „online partiján”, és ezért Laci nagyon megharagudott rá. Természetesen Alex később felhívta Laci feleségét, Nikit, és felköszöntötte őt a születésnapján.

Laci viszont még nem tette magát túl a történteken. A vasárnap esti adás kedvcsináló videójában hallhatjuk, ahogy azt mondja, hogy Alexet eddig a barátjának tekintette, de most lefokozza őt a haverjának. Hogy végül kibékülnek-e, az az esti epizódból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás