promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Made in Karantén: Gáspár Laci kiosztott egy versenyzőt
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már-már túl őszinte véleményt fogalmazott meg.

Egy hete indult el az RTL Klub vadonatúj tehetségkutató műsora, a Made in Karantén, ami már az első adásával szép számokat hozott, 671 ezren követték. Az első adásban Mátyus Arnold videója nyert, aki egy szellemes, Győrfi Pálról szóló saját számot mutatott be, így ő kapta meg az egymillió forintot.

A szombati műsorban is újabb versenyzők produkcióit nézi meg és hallgatja meg a négytagú zsűri, Gáspár Laci az egyiküknél ki is emeli, hogy ebben az időszakban az lenne a cél, hogy mindenki otthon maradjon, de a produkciójával mindenkit kikerget az utcára.

A Made in Karanténban Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző választja ki a nem szokványos tehetségkutató műsorba beküldött ,,házi” videókból az adás legjobbját, amelynek készítője azt mutatja be, hogyan éli meg az önkéntes karantént az otthonában, hogyan űzi hobbijait, hagyja szárnyalni kreativitását, tehetségét és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. Az adás legjobbnak ítélt karantén videójának készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás