promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci csaknem tönkretette felesége születésnapját
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elindult az RTL Klub vadonatúj karanténos műsora.

A Maradj haza magadnak! című reality-ben Szabó Zsófi, Dér Heni, Gáspár Laci, ByeAlex és családtagjaik „karantén kalandjain” szórakozhatunk.

A sztárok arra az elhatározásra jutottak, hogy a bezártság ellenére is jól fogják érezni magukat, nem veszítik el a jókedvüket és a kialakult helyzetet egyfajta lehetőségként élik meg.  Igyekeznek a technikára támaszkodva segíteni egymást és a felmerülő problémákat minél több humorral, ötlettel és kreativitással együtt megoldani, persze ezzel nem egyszer borsot törve a másik orra alá, legyen szó akár egy szülinapról, vagy egy mókás kihívásról, hiszen nincs olyan nap, hogy a helyzetből adódóan virtuálisan ne találkozzanak, hiszen #együttsikerül.

Az első adás középpontjában Gáspár Laci feleségének születésnapja állt. Laci jó előre megrendelte Niki ajándékát, ami viszont nem érkezett meg időben. Az énekes emiatt nagyon ideges lett, és akaratán kívül szerelmét is megbántotta.

Laci később mindent bevetett, hogy kibéküljön feleségével, és egy emlékezetes szülinapot szervezzen neki. Először is szerzett egy finom tortát, majd előre megbeszélte Zsófiékkal, Heniékkel, Alexszal és a közeli ismerőseikkel, hogy egy adott időpontban legyenek számítógép előtt, hogy egy csoportos videóhívásban együtt fel tudják köszönteni az ünnepeltet.

Egyedül ByeAlex nem érezte jól magát a „online partin”, aki rövid időn belül ásítozva kapcsolta ki a kameráját. Gáspár Laci emiatt neheztelt is kicsit mentortársára, de Alex később felhívta Laci feleségét, hogy felköszöntse őt.

Íme egy rövid összeállítás a Maradj haza magadnak! első adásának legviccesebb pillanataiból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás