promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5+1 híres gyerekszínész, aki szuperszexi nővé vált – fotók
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyot változtak az évek során, valakire rá sem lehet ismerni.

Olivia Olson

Emlékszel az Igazából szerelem című filmből arra a kislányra, aki Mariah Carey egyik leghíresebb slágerét, az All I Want for Christmas is You-t énekelte? 17 év alatt kész nővé érett. A most 27 éves Olivia sosem hagyta abba az éneklést, 2013-ban megjelent első kislemeze. Bár a színészettel is komolyabb tervei voltak, az Igazából szerelem után egyetlen egy mozifilmben sem kapott lehetőséget. Ellenben számos sorozatban és rövidfilmben játszott, de több szinkronszerepet is vállalt, például az újfajta Pindúr pandúrokban, amibent Bliss-t, a csapat negyedik tagjának hangját kölcsönözte, valamint a Disney-csatornán egykor nagysikerrel futó Phineas és Ferb-ben, amiben Vanessa hangját adta.

Amber Scott

1991-ben Steven Spielberg rendezésében bemutatták a Hook című filmet, ami tulajdonképpen a Pán Péter nem hivatalos folytatása volt. Amber Scott mindössze 6 éves volt, mikor a Hook-ot forgatták, és nem is volt egy megfelelő ugródeszka a számára, hiszen azóta sem szerepelt egy filmben sem. Ellenben 2019-ben bemutattak egy Cannonball című rövidfilmet, aminek ő volt a producere. Hogy aztán a jövőben fogunk-e róla még hallani a filmvilágban, az egyelőre kérdéses.

Taylor Momsen

A kislány, akitől még a Grinch szíve is meglágyult. A 2000-ben bemutatott karácsonyi film után modellnek állt, majd a Gossip Girl – Pletykafészek című sorozatban, négy évadon keresztül játszotta Jenny Humphrey-t. 2011-ben aztán végleg felhagyott a színészettel. Azóta minden idejét és energiáját rockzenekarára, a The Pretty Reckless-ra fordítja, akikkel korábban már a Sziget Fesztiválon is felléptek, idén pedig a soproni VOLT Fesztiválon állnak színpadra.

Alexa Penavega

Bár már 1993-ban kapott szerepet a Kisvárosi mesék című sorozatban, majd a Vészhelyzetben is, továbbá játszott a Dennis, a komisz ismét pimasz-ban és a Tíz elveszett év-ben is, mégis a 2001-ben bemutatott Kémkölykökkel vált ismertté, mint Carmen Cortez. A későbbi években szerepelt Az élet Prada nélkül-ben, a Machete gyilkol-ban, és a Sin City: Ölni tudnál érte című filmben. A most 31 éves színésznek sincs oka panaszra, gyönyörű nővé vált az évek során.

Daveigh Chase

Mielőtt az egyik legismertebb horrorikon bőrébe bújt volna, a Lilo és Stitch című Disney-rajzfilmben ő kölcsönözte Lilo hangját. Ha az ember megnéz róla egy mai képet, meg nem mondaná, hogy 2002-ben ő volt A kör című horrorfilm kútból kimászó réme, Samara Morgan megformálója. Az idén 30 éves szépség azóta több filmben, és sorozatban is játszott, ám egyik sem olyan ismert, vagy említésreméltó, vagyis mondhatjuk, hogy Daveigh Chase színészi karrierjének eddigi csúcspontja A kör volt.

+1: Mackenzie Foy

A Twilight: Hajnalhasadás 2. részében Renesmee Carlie Cullen-t alakító lány csak zárójelben kaphatott helyet ezen a listán, hiszen mivel még csak 19 éves, a többiekhez képest nem igazán nevezhető egyelőre felnőtt nőnek. Viszont kétség sem fér hozzá, hogy gyönyörűvé vált az évek során, és bár sokak számára csak a Twilight-ból marad ismert, szerencsére már komolyabb referenciával is rendelkezik. Dolgozott együtt Christopher Nolannel a Csillagok között című filmben, és James Wannel a Démonok között-ben, de ő volt a 2018-ban bemutatott A diótörő és a négy birodalom főszereplője is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás