Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Indul a TV2 karanténműsora, amiben Tóth Gabiék is szerepelnek majd

Indul a TV2 karanténműsora, amiben Tóth Gabiék is szerepelnek majd

Zene, Film & Kultúra

Indul a TV2 karanténműsora, amiben Tóth Gabiék is szerepelnek majd

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:53

#maradjotthon címmel indul április 6-tól hétköznap esténként a TV2 vadonatúj doku-reality-je. A műsor fő célja, hogy ebben a mindenki számára nehéz és lemondásokkal teli időszakban, amelyet a koronavírus okozta járvány teremtett, egyszerre informáljon, segítsen, szórakoztasson, és közösséget építsen. Az adásokban jól ismert közszereplők és civilek is láthatóak lesznek majd.

A dokumentarista stílusban készülő műsorban a szereplők önmaguk forgatják videónaplóikat, és sokkal többen csatlakoznak majd az elkövetkező hetekben az epizódokhoz, mint ahogy az eredeti tervekben szerepelt. Fontos, hogy a produkció minél szélesebb spektrumon tudja bemutatni a jelenlegi helyzetet, és minél több érdekes történetet ismerjenek meg a nézők.

Látható lesz például Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor séf is, akik sok emberhez hasonlóan egyik pillanatról a másikra maradtak munka nélkül. A számos nehézség mellett, épp most élik életük egyik legcsodálatosabb időszakát is, hiszen decemberben született kislányuk, Hannaróza. Gabi és Gábor nemcsak egymást támogatják ebben a mindenki számára nehéz időszakban, követőikben is próbálják tartani a lelket, akikhez naponta szólnak a különböző social media felületeken keresztül. Illetve ugyanezeken a csatornákon hívják fel a figyelmet a közös felelősségvállalás fontosságára.

A frontvonalban dolgozók közül részt vesz a műsorban dr. Kőnig Róbert gyermeksebész és gyermektraumatológus, akit sokan csak Gyermeksuttogóként emlegetnek, és aki a János Kórház ügyeletéről forgatja videónaplóit. Anyagain keresztül a nézők közvetlenül nyerhetnek bepillantást a rendkívül lelkiismeretes, és jó humorú doktor munkájába, és számos információt kaphatnak a járvánnyal kapcsolatban a gyerekeket érintő kérdésekben.

De rajta kívül találkozhatnak a nézők például dr. Kiss Csaba kótaji háziorvossal is, aki egy koronavírussal fertőzött beteget látott el rendelőjében, ami miatt ő is karanténba került.

Megismerhetjük Keve Márton séfet, aki önkéntesként egészségügyi dolgozóknak főz. Márton az #etesdadokit kezdeményezés egyik elindítója.

Linczényi Márkó, zenész is feltűnik majd a #maradjotthonban. Márkó aggódik várandós menyasszonya miatt, hiszen már csak egy hónap van hátra a szülésig, és egyre rosszabb híreket hallani a kórházak túlterheltségéről. Kérdéses, be mernek-e menni egyáltalán egy kórházba. Az pedig szinte kizárt, hogy Márkó ott lehessen a gyereke születésénél. Ráadásul a lakásuk sem áll készen a kisbaba érkezésére, rengeteg elintéznivaló van még, de minden zárva.

Szabó Simon színész videónaplóit is láthatjuk majd, aki próbálja minél aktívabban élni mindennapjait a karanténban. Megmutatva, mivel lehet hasznosan eltölteni az időt, ha az embernek nincs más választása, és a négyfal közé szorul.

Borítókép: Bumm.sk