Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Fekete Özvegy sztárja nem bánná, ha az interneten debütálna a film

A Fekete Özvegy sztárja nem bánná, ha az interneten debütálna a film

Zene, Film & Kultúra

A Fekete Özvegy sztárja nem bánná, ha az interneten debütálna a film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 09:39

David Harbour már nagyon kíváncsi a végeredményre.

A színész karakteréért eléggé aggódtak a Stranger Things-rajongók, mivel a készítők eljátszották a harmadik évad végén, hogy Jim Hopper sheriff meghalt. Legalábbis próbálták, elég nehéz volt bedőlni a trükknek, ugyanis nem mutatták meg ténylegesen, ahogy annak a bizonyos robbanásnak az áldozata lesz.

A negyedik évad felvezetésében rögtön leleplezték, hogy nem kell elköszönnünk David Harbourtól, mivel az általa alakított figura egy kamcsatkai orosz kutatólaborban van fogságban.

A Netflix szériája sok blockbuster filmet megnyitott előtte, belebújhatott például Hellboy bőrébe is, de a 2019-es változat nem igazán nyerte el a közönség tetszését. Nem gond, mert a színész több vasat tartott a tűzben, és gyorsan jött is a nagy dobás, a Marveles Fekete Özvegy, amiben Red Guardian figuráját ölti magára.

A fanok már nagyon várták Fekete Özvegy saját filmjét, így most elég sokan csalódottak, hogy el kellett halasztani az április végi premiert a koronavírus miatt. A producerek és a stúdió határozatlan időt írt a nyilatkozatában, tehát még nem tudják, hogy mi lesz a friss debütáló dátum.

David Harbour az Instagramon élőzött a rajongóival, és ott beszélt arról, hogy még ő sem láthatta az alkotást, pedig iszonyatosan kíváncsi rá. Néhány jelenetbe az utószinkron miatt kukucskálhatott bele, de ennyi.

„Szeretném már végre látni magamat a filmben. A pokolba is, felőlem a Disney+-on is debütálhatna”

– mondta a színész, aki valószínűleg csak az eszeveszett kíváncsiság miatt nyilatkozta ezt.

A Disney is jól tudja, hogy egy ilyen magas költségvetésű alkotás nem debütálhat a streamingen. A mostani mozifilmek közül ugyebár azért szorult sok oda, mert a mozibezárások miatt képtelenek vele profitot termelni. Így is elég borsos, 20 dolláros kölcsönzési díjért kínálják őket, de hát a kenyszer nagy úr.

Borítókép: Disney/Marvel