promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntött a TV2: lekerül a műsorról a Mintaapák
Borítókép:  Mintaapák / TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2-n futó vígjáték sorozatnak hamarosan vége, és az is kiderült, hogy miért döntöttek így.

Tavaly november 11-én mutatkozott be a TV2 műsorán a Mintaapák című széria, ami négy apuka életét mutatja be Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás főszereplésével. A sorozat egyre népszerűbb lett az utóbbi időkben, de a koronavírus-járvány miatt komoly döntést kellett hoznia a csatornának.

A SorozatWiki értesülései szerint ugyanis a TV2 már több tartalmat is felfüggesztett a megbetegedések miatt, és most arra jutottak, hogy a Mintaapák is követni fogja őket a rajongók legnagyobb bánatára:

levették a műsorról a sorozatot, április 3-án kerül adásba az utolsó rész.

Ez az első olyan magyar, naponta jelentkező széria, ami lekerül a képernyőről. Az emberek egészségének érdekében döntöttek így, miután leállt a forgatás, hiszen ilyen helyzetben szinte lehetetlen garantálni a biztonságot. De az is kiderült, hogy nem kell aggódniuk a nézőknek, hiszen:

csupán egy hosszabb szünetről van szó, nem kell végleg elbúcsúzni a Mintaapáktól.

Amint jobb lesz a helyzet, és folytatódhatnak a munkálatok, visszatér a sorozat, szóval nem a pár nap múlva érkező 97. rész lesz az utolsó, amit az emberek megnézhetnek belőle.

A TV2 azt is bejelentette, hogy a közönség nem marad szórakozás nélkül, hiszen #maradjotthon címmel új dokureality műsort indítanak, ami a csatorna szándéka szerint összekovácsolja majd az embereket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás