promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elköszön A mi kis falunk, jön az évadzáró
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronvavírus-járvány miatt egy darabig nem térünk vissza Pajkaszegre.

A mi kis falunk az RTL Klub egyik legnézettebb műsora. Augusztus végén indult el a 4. évada, de öt epizód után szünetre vonult az X-faktor miatt. Január közepe óta azonban minden szombaton követhettük a pajkaszegiek életét, de lassan az évad végéhez érünk.

Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek árulta el, hogy

a sorozat 4. évada az árpilis 4-én sugárzott 18. részével fejeződik be.

Mivel óriási siker, így természetesen lesz 5. évada is A mi kis falunknak, amelynek forgatását április közepén kezdte volna meg a stáb, a koronavírus miatt viszont határozatlan időre elhalasztották. Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere a Ripost-nak nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

„Az egyik kereskedelmi csatorna Pilisszentlélek városrészünkben forgatja A mi kis falunk című sorozatát. A csatorna producerével egyeztettem, hogy a veszélyhelyzet idejére szüneteltessék a forgatást. Mivel a Pajkaszegként ismert helyszínt rengeteg érdeklődő keresi fel a sorozat indulása óta, ezért rendelkeztem a turistaforgalom korlátozásáról”

Megjósolhatatlan, hogy meddig tart a járvány, de a szakemberek június-júliusra várják a lecsengést. Az már biztos, hogy A mi kis falunk 5. évada nem kerülhet képernyőre a 2021/2021-es televíziós szezonban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás