promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daenerys Targaryen eléggé beszólt Havas Jonnak
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emilia Clarke megosztotta a közönséggel, hogy mit gondol a karaktere haláláról a Trónok harca végkifejletében.  

A Sárkányok Anyját alakító színésznő már egyszer nyilatkozott a Trónok harca lezárásával kapcsolatban, de akkor még elég diplomatikusan fogalmazott:

„Az embereknek megvan a saját véleményük, és ehhez joguk is van. A művészetet sok módon lehet értelmezni és elemezni is. Sajnálom, hogy nem az a lezárás volt, amire a nézők vágytak, azonban nem lehet mindenkit boldoggá tenni.”

Bár itt főleg a fináléról kérdezték, azonban a The Sunday Times most kíváncsi volt arra, hogy a színésznő mennyire elégedett a karaktere sorsával. Nem igazán tetszett neki, hogy Havas Jon megölte őt, aztán csak úgy elvágtázhatott a falon túlra.  

„Együtt éreztem vele. Nagyon sajnáltam őt igazából. Azért az eléggé dühített, hogy Havas Jon nem nézett szembe valamilyen nagyobb büntetéssel. Lényegében megúszott egy gyilkosságot.”

- nyilatkozta Clarke, akinek a szájából elég érdekes ezt hallani, mivel az ő karaktere meg lemészárolta csaknem az egész Hét Királyságot. Akkor most kinek milyen büntetés is járna?

A színésznő más lezárást szánt volna Daenerysnek. Valószínűleg még nem igazán tudta feldolgozni, hogy a karaktere ekkora fordulatot vesz a végén. A Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage szerint végig ott volt a levegőben, hogy a Sárkányok Anyjából egy valóságos szörnyeteg válik.

Clarke beszélt arról is, hogy osztja a közönség véleményét, szerinte is összecsapott lett az utolsó évad, és elégedettebb lett volna mindenki, ha még hat részt hozzátesznek a lezáráshoz.

Meglátjuk, ha a színésznő feltöltődött, akkor merre szeretné tovább folytatni az útját. Elég sok ajtó nyitva lesz előtte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás