Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vége: a Disney is törölte több premierjét is – íme a teljes lista

Vége: a Disney is törölte több premierjét is – íme a teljes lista

Zene, Film & Kultúra

Vége: a Disney is törölte több premierjét is – íme a teljes lista

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:01

Ha ez így folytatódik, létszámkorlátozás mellett sem lesz értelme nyitva tartani a mozikat.

A Nincs idő meghalni címet viselő James Bond-alkotás volt az első film, amelynek premierjét elcsúsztatták a koronavírus miatt. Akkor még úgy tűnt, hogy a legtöbb stúdió nem fog az MGM-hez és az Universal-hoz hasonló döntést hozni, a Disney nemrég még azon az állásponton volt, hogy mindenáron bemutatják márciusban a Mulan élőszereplős remakejét.

A cégbirodalom mégis úgy döntött, hogy elhalasztják a Mulan, az Új mutánsok, és az Antlers premierjét, és bár egyelőre nem tudni, hogy mikor várható a debütálásuk, annyi biztos, hogy még az idén esedékes.

Az elmúlt egy hétben számos tavaszi film bemutatóját elcsúsztatták. Mutatjuk a listát, ami még biztosan bővülni fog (az említett filmekkel kapcsolatos részletek a címekre kattintva érhetők el):

A Magyarországon elrendelt veszélyhelyzet miatt néhány hazai mozi, mint például a budapesti Corvin mozi úgy döntött, hogy bezárja a kapuit, a legtöbb fővárosi és vidéki filmszínház létszámkorlátozás mellett továbbra is nyitva tart, ami azt jelenti, hogy legfeljebb 99 nézővel indítják el a vetítéseket.

Azonban a bemutatók elhalasztása miatt egyre inkább értelmetlennek látszik a mozik nyitvatartása, hiszen nem lesz egy premierfilm sem; a Bloodshot és az Emma viszont nem olyan acélos alkotások, amelyek sokáig be tudnák csábítani a nézőket.

Borítókép: MovieWeb