Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: jócskán elcsúsztatták a Nincs idő meghalni premierjét

Hivatalos: jócskán elcsúsztatták a Nincs idő meghalni premierjét

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: jócskán elcsúsztatták a Nincs idő meghalni premierjét

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:50

Emiatt most a James Bond rajongók sem nagyon sírnak, mert ők is ezt kérték.

Az MI6-HQ a legnagyobb James Bond rajongói oldal üzent pár napja a stúdióknak egy nyílt levélben, (MGM, Universal) hogy halasszák el a Nincs idő meghalni a premierjét. Az írták, hogy a fanok és a családjuk egészsége fontosabb egy filmnél, és hát persze féltették az alkotást a bukástól is. Mivel a koronavírus járvány kezd világméretűvé duzzadni, így a producerek is jobbnak látták, ha lemondanak az áprilisi bemutatóról.

A stúdiók már hivatalosan is bejelentették, hogy a premiert áttették november 12-ére az Egyesült Királyságban, Amerikában pedig november 25-re tolták ki. Ez nem a hivatalos pénteki nap, hanem egy szerda, mivel megvárják, hogy lecsengjen kicsit a Godzilla vs. Kong blockbuster láz. Magyarországra is valószínűleg azon a héten fog megérkezni.

Egyértelmű, hogy nem ez lesz az egyetlen film, aminek eltolják a bemutatóját, legalábbis nagyon meglepő lenne. Ha a koronavírus ennél is magasabb fokozatra kapcsol, akkor nem lesz értelme kinyitni a mozikat. A Sony Pictures Entertainment például már a varsói, párizsi és londoni irodáját is bezárta. Természetesen rengeteg kulturális, és sport rendezvény megsínyli a vírus hatását.

Jelenleg 5 milliárd dolláros bevételkiesést jósolnak a világ filmiparának, ami már azt megérezte, hogy Kínában bezárták a mozikat. Ennek ugyebár az egyik legnagyobb nyertese a Netflix lesz, na meg a streamingszolgáltatók. 

Borítókép: MGM