Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Koronavírus: a Hang nélkül 2-őt is féltik, csúsztatják a premiert

Koronavírus: a Hang nélkül 2-őt is féltik, csúsztatják a premiert

Zene, Film & Kultúra

Koronavírus: a Hang nélkül 2-őt is féltik, csúsztatják a premiert

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:19

Amerikában nem akarnak halasztani, de Európában igen.

A Hang nélkül második felvonása ott van az év legjobban várt horrorfilmjei között. Az elején a Paramount stúdió hallani sem akart csúszásról, mivel túl közel volt a premier, de hát a koronavírus átírta a forgatókönyvet.

Eredetileg úgy volt, hogy John Krasinski alkotása jövő héten, vagyis március 19-én debütál nálunk. A Deadline azonban lehozta, hogy a stúdió mindenképpen halasztani fog az európai piacon. Mivel nálunk is korlátozták a mozik befogadóképességét, így minket is érinteni fog a döntés.

Legelőször az MGM és a Universal párosa lépett, amikor eltolták a 25-ik James Bond film premierjét. A második áldozat a Nyúl Péter 2 lett, amire tódultak volna a családok húsvétkor a moziba, de az is bukta. A Hang nélkül 2-nél egy amolyan fél halasztást írhatunk fel, mivel a tengerentúlon bemutatják. Bár ezzel kockáztatják, hogy az emberek többsége inkább letudja kalózverzióban.

Az elején minden stúdió biztonságban érezte magát, azonban kezd borulni a kártyavár. Már ott leírtam, hogy aki hamarabb lép, az lesz előnyben. Egyértelmű, hogy egy időpontra, de még egymás közelébe sem nagyon kerülhetnek blockbuster alkotások, mivel az súlyos bevétel kiesést jelentene mind a két fél számára. Amint egyre több stúdió fog csúsztatni, úgy fognak fogyni a helyek. Amint meglesz az új bemutatódátum, frissítjük a cikkünket.

Borítókép: Paramount Pictures