promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Lady Gaga legújabb klipje: Stupid Love
Borítókép:  Interscope Records
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lady Gaga visszatért a gyökerekhez, és ez megint egy nagyon pop ihletésű albumot készít.

Óriási volt a várakozás Lady Gaga friss szerzeménye miatt. Az énekesnő dalát néhány szemfüles rajongó már elcsíphette, mivel a Stupid Love szivárogtatás áldozata lett. Azonban most itt van teljesben, zseniális minőségben, ráadásul klippel együtt.

A Stupid Love az amerikai énekesnő hatodik stúdióalbumának első kislemezeként jelent meg. Erről még csak annyit tudunk, hogy készül, szóval még a címét se leplezték le. Az új szerzemény producerei BloodPop és Tchami voltak, akik ismét elővették a disco-pop műfajt, amivel Gaga nagy sikereket ért el.

Az énekesnő elég depressziósan írta a szövegeket az albumra, de szokásához híven mindegyikből valami pozitívat akar kihozni. A Stupid Lovenál ez egyértelműen sikerült, mert egy vérbeli dance-slágert kaptunk.

A klipben egy másik bolygóra látogatunk el, mivel a Föld megszűnt. Daniel Askill rendező elmondta azt a technikai részletet is, hogy az egész videót iPhone 11 Próval vették fel, tehát nem voltak profi kamerák. Persze, azért a felvétel kellettek drónok, és kamera-stabilizátor is, mert ezek nélkül nem lenne ilyen a végeredmény.

Lady Gaga futurisztikus göncei úgyis elterelik mindenki figyelmét arról, hogy milyen kamerával is dolgoztak rajta. A lényeg persze továbbra is a zene: jöjjön a Stupid Love!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás