promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megverte a Sonicot A láthatatlan ember
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A láthatatlan ember eléggé látható bevételt produkált az amerikai mozikban, de világszinten is.

A remek horrorjairól ismert Blumhouse stúdió és a Universal közösen vette kézbe A láthatatlan ember rebootot. Ahogy látjuk, nem kell ezek köré a filmek köré semmilyen univerzumot rittyenteni, inkább csak rendesen és közönségcsalogatóan kell őket elkészíteni.

A középpontban Elisabeth Moss van, akit senkinek sem kell bemutatni A szolgálólány meséjéből. A karakter gazdag tudós férje (Oliver Jacson-Cohen) öngyilkosságot követ el, de mint kiderül, csak látszólag, mivel láthatatlanul tér vissza, hogy a nejét az őrületbe kergesse. A kritikánkban szépen benne is van mire kell számítani, aki még bizonytalan lenne.

Az alkotás remekül teljesített: 29 millióval nyitott Amerikában, és 49,2 millió dollárral világszinten. Ennek a nagyobb része már színtiszta profit, mivel 7 millióból rakták össze az egészet.

A Sonic, a sündisznó már kezd kicsit visszaesni, Amerikában már csak 16 millió dollárt keresett, összbevételben azonban 265 milliónál tart, szóval a Paramount alkotása jól áll. A stúdióra már amúgy is ráfért egy kis sikerélmény.

Harrison Ford és a CGI kutyája a harmadik helyre csúszott vissza, és borzalmasan állnak. A vadon hívó szavára körülbelül 135 millió dollárt költöttek el, és világbevételben is csak 79 milliónál tart. Kimondhatjuk, hogy Buck, a kutya, a kutyát sem érdekel. Mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy nálunk aranyérmes volt a premierkor, még ha nem is ültek be rá annyian. 

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 9. hét:

  1. A láthatatlan ember
  2. Sonic, a sündisznó
  3. A vadon hívó szava
  4. My Hero Academia: Heroes Rising
  5. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  6. Ragadozó madarak
  7. Impractical Jokers: The Movie
  8. 1917
  9. Brahms: The Boy II
  10. A vágyak szigete
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás