promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford és a CGI kutya nyert a hazai mozikban
Borítókép:  Disney/Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sonic és Jim Carrey azonban nem sokkal maradt le mögöttük.

Amerikában továbbra is vezet a Sonic, a sündisznó, szóval A vadon hívó szava hiába volt premieres, nem tudott előzni a tengerentúlon.

Sonic az elején tök hülyén nézett ki, a rajongók pedig fellázadtak, így újra kellett őt dizájnolni. Ilyen jófej alkotókkal sem sűrűn találkozunk, azonban megérte, mert már 203 millió dolláros összbevételnél tart az alkotás. Itthon 42 ezer 982 nézővel tudott nyitni, most a második héten pedig 26 ezer 886 néző volt rá kíváncsi.

Ez csak a második helyre lett elég, mivel a hazai mozizók másfajta kalandfilmre vágytak, így bekockáztatták A vadon hívó szavát, aminél Harrison Ford elég nagy húzónév volt, Buck, a CGI kutya már annyira nem. Ettől függetlenül meglett az aranyérem 29 ezer 649 látogatóval. Összesítve azonban nem teljesít jól a film: világbevételben 40 millió dollárt tett le az asztalra, azonban nézni kell azt is, hogy 135 millióból hozták össze.

Guy Ritchie friss gengszterfilmjét, az Úriembereket még mindig nem tudják megunni a magyar nézők: bronzérmes 22 ezer 92 látogatóval, össznézőszámban pedig már átlépte a 145 ezret.

Voltak még premierek a héten, de azok már nem blockbusterként indultak, szóval nem is kerültek be a top 10-be, azonban érdemes köztük is szemezgetni.

    Hasonló tartalmak
    Galéria - Van képünk hozzá
    Színes
    Tech & Tudomány
    Helyi Hírek
    Időjárás