promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték a The Batman teljes jelmezét, és a motorját is - képek
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiszivárogtak a képek a forgatásról, amit egy temetőben vettek fel.

Hivatalosan ugyebár már láthattunk valamennyit az új Batman ruhából, de hát direkt misztikusra vették a figurát, amikor megkaptuk a nyúlfarknyi kis felvezetést Michael Giacchino zenéjére. Vörösbe van borulva minden, Robert Pattinson jelmezéből pedig csak a felső részt vehetjük szemügyre, de azt se teljesen.  Matt Reeves, aki megosztotta a videót azért is harangozta be úgy, hogy ez egy kamerateszt konkrétan.

Az már biztos, hogy Reeves egy teljesen más univerzumba kalauzol el minket, mint amit eddig láthattunk. Az egész alkotás noir-hangulatú lesz, amiben előtérbe kerül a főhős nyomozó készsége, amit mostanság mindig háttérbe szorítottak. Most már a közönség is megbékélt azzal, hogy Robert Pattinson lesz az új hős. Közben kiderült az is, hogy Ben Affleck azért dobta a szerepet, mert az alkohol teljesen felborította az életét, és ebben valamennyire a karakter is ludas.

Pattinson mellett olyanokat láthatunk a filmben, mint Zoë Kravitz (Macskanő), Jeffrey Wright(James Gordon), Paul Dano (Rébusz), na és Colin Farrell (Pingvin).

A The Batman forgatásáról is folyamatosan kerülnek ki fotók és videók, de talán most érkezett meg az egyik legfontosabb, mivel teljes pompájában láthatjuk a Batman jelmezt. Ennek a fejrészével valószínűleg elég sokan nem lesznek megelégedve, de ezt a vitát a nagyon kemény fanatikusokra bízom.

A ruha mellett feltűnik a Batman-motor is, ami egy kicsit klasszikusabb kinézetet kapott, mint amit megszokhattunk. Ha már noir-hangulatot ígért Reeves, ahhoz képest egyáltalán nem rossz. Illik hozzá, de tényleg.

A The Batman premierje jelenlegi állás szerint 2021. június 25-ére van kiírva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás