promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The Batman: Colin Farrell elárult pár dolgot Pingvinről
Borítókép:  Robyn Beck / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Farrell a The Ellen Show-ba ugrott be, és ki is derült pár titok Batman ellenfeléről.

A The Batman premierje 2021. június 25-ére van kiírva, persze aki addig nem bírja ki Colin Farrell nélkül, az jövő héten mehet az új Guy Ritchie filmre, az Úriemberekre, amiben szenzációsan játszik.

Sokan felkapták a fejüket, hogy Matt Reeves úgy döntött, hogy Colin Farrell legyen végül pingvin az új Batmanben. Neki sem Danny DeVito, sem Jonah Hill alakja nincs. Utóbbit ugyebár azért hoztam fel, mert ő volt kinézve Pingvin szerepére. Reeves eleve új irányba akarja elvinni a filmet, szóval Farrell beleillik a képbe. Az egész alkotás noir-hangulatú lesz, amiben előtérbe kerül a főhős nyomozó készsége, amit mostanság mindig háttérbe szorítottak.

Colin Farrell benézett a The Ellen Show-ba, ahol elmondta, hogy amikor fehér hajszínnel lekapták, akkor nem a képregényfilmes szerepére készült. A világsajtót persze bejárta a fotó, és mindenki arra tippelt, hogy ez bizony már Farrell Pingvinje. Bizarr lett volna, annyi biztos.

A Batmant már nagyban forgatják, és Farrell megosztotta a közönséggel, hogy két hét múlva csatlakozik a forgatáshoz, addig van ideje kicsit pihenni, felkészülni. A neve nem Oswald Cobblepot lesz, mint az eredeti DC-képregényekben és a Batman visszatérben, hanem Oz Cobblepot. A kinézete persze titok, de reméljük kapunk majd róla lesifotót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás