promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hardy megmutatta a Venom 2 főgonoszát
Borítókép:  Marvel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A képet ismét töröltette vele a stúdió, de hát a szemfüles rajongók már rég lementették.

Ugyebár a Venom első részének a végén van egy jelenet, amikor Eddie Brock találkozik Cletus Kasadyvel, akiből később Carnage, azaz Mészárszék (Vérontó) válik. Azt már akkor biztosra vehettük, hogy ő lesz a Venom 2 főgonosza, aztán a film operatőre, Robert Richardson még augusztusban elkotyogta véletlenül, hogy Woody Harrelson nem csak beugrott az első részben, hanem ő fogja a folytatásban is életre kelteni a karaktert.

Közben már voltak pletykák, hogy a Venom második felvonása akár lehetne R-besorolású, azaz korhatáros is, és ettől Matt Tolmach producer sem zárkózott el, de ő is megemlítette, hogy minek, amikor a filmük korhatár nélkül is jól teljesített. Az meg a másik, hogy a Sony nem fog kockáztatni.

Közben a stúdió már párszor a főszereplő, Tom Hardy kezére csaphatott, mert a színész folyamatosan szivárogtat képeket a fogatásról. Most a Venom 2 főgonoszát, azaz Mészárszéket mutatta meg nekünk. Persze nem a szörny változatot (jó is lenne), hanem Woody Harrelsont. A lesifotóhoz oda is írta, hogy

„Helló, Cletus!”

A kicsit elmosódott képen Cletus Kasadyt látjuk, egy csodálatosan megkomponált ingben. A Sonyt az se érdekelte, hogy Hardy csak egy ilyen gagyibb fotót posztolt, azonnal töröltették vele. A fanok azonban már rég lementették, mivel túl sokáig volt kint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás