Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rúzsa Magdi élete meghatározó pillanata volt, amikor összeveszett Presser Gáborral

Rúzsa Magdi élete meghatározó pillanata volt, amikor összeveszett Presser Gáborral

Zene, Film & Kultúra

TK - 2020.02.17. 13:50

Rúzsa Magdi budapesti (dupla) nagykoncertjére készül, amely február 22-én 23-án lesz a Papp László Sportarénában.

Rúzsa Magdi budapesti (dupla) nagykoncertjére készül, amely február 22-én 23-án lesz a Papp László Sportarénában, ahol valószínűleg a Hazatalálsz is fel fog csendülni.

A koncert apropóján járt az énekesnő a Sláger FM stúdiójában, Abaházi Csabánál, ahol megosztotta zenei karrierje egyik meghatározó pontját: találkozása és együttműködése Presser Gáborral – vette észre a Blikk.

„Sorsszerű volt a találkozásunk, így rendezte az élet ezt a filmet, hogy megtaláljuk egymást. Ha visszanézek, hogyan kezdtünk el együtt dolgozni: először csak egy-egy dalt énekeltem el, aztán összejött ebből egy közös lemez. Egyre többet beszélgettünk, egyre több munkát vállaltunk együtt. Emlékszem, hogy egyszer cudarul összeszidott. A próbán nem úgy énekeltem, ahogy kellett volna. Elkaptam egy eleve nehezebb napot. Akkor jött bennem egy olyan érzés, hogy én ezt soha többet nem engedhetem meg, hogy neki csalódást okozzak. Az ország legnagyobb zenésze azt mondja, hogy énekelhetek vele, ez egy hatalmas dolog! Lehet, hogy az egész nem volt akkora balhé, mint ahogy nekem akkor lecsapódott. Felvétel közben is volt, amikor már századjára kellett ugyanazt felénekelnem és nem értettem, hogy mit kellene még csinálnom? Igaza volt! Mindig is maximalista voltam, de Presser Gábor még inkább kiváltja belőlem. Ahogy most is együtt dolgoztunk a Lélekcirkuszon, naponta több órát voltunk a stúdióban. Rájöttem, hogy ő addig énekeltette velem a dalt, amíg álmomból felkeltve is pontosan tudom, mikor, hova teszem a hangsúlyt. Nagyon sokat tanultam és tanulok tőle”

– mondta az énekesnő.

Borítókép: Instagram.

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság