promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Rúzsa Magdi legújabb dala: Hazatalálsz
Borítókép:  Rúzsa Magdi offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jaj, de sokszor fog ez szólni a rádióból.

Azt kell mondjam, hogy nem érdemtelenül, mert hiába nem kenyerem ez a fajta kicsit elektro-popos műfaj, mármint, amiben túlteng a pop, a Hazatalálsz teljesen rendben van, bár Magdi hangjával szinte bármit el lehet adni. A muzsika és a hozzá készült videó az énekesnő emlékeibe, gyerekkorába enged egy kis betekintést. Szóval igen, kicsi Magdi kulisszatitkos klipecske ez.

„Nagy öröm volt számomra, hogy egy komoly filmes csapattal elmehetek Kishegyesre és környékére. Megmutathatom személyesen, a számomra legkedvesebb helyeket, melyekről a koncerteken folyamatosan mesélek a közönségnek. Az emlékeim birodalmába betekintést nyújthatok. A dalszövegeimben visszatérő momentumok végre képekben is megjelennek. A gyökerek, a gyermekkor fontosak számomra, az igazi feltöltődést jelentik időről időre”

– mesélte az énekesnő a klipről.

A videót Varró Zoltán ötlete alapján Gráf Péter rendezte. A céljuk az volt, hogy minél jobban elkalauzolják a nézőket az énekesnő világába, és megmutassák, merre ment nap, mint nap az iskolába, hova bújt el a világ elől, ha egy kis magányra volt szüksége, és honnan indult a karrierje. A szüleit, a gyerekkori barátait és Nikolt, Magdi legjobb barátnőjét is megkérték, hogy szerepeljenek a klipben.

Most azonban hagyjuk hazatalálni Rúzsa művésznőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás