promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Özönlenek az emberek a moziba az Oscar-díjas Élősködők miatt
Borítókép:  CJ Entertainment
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában óriási a kereslet a film iránt, és nálunk is újra moziba küldik.

Érdekes lesz, amikor majd jön a heti mozis bevételes és nézettségi cikkünk (box office), mivel kíváncsian várjuk, hogy az Élősködők Amerikában és itthon vissza tud-e kapaszkodni a top 10-be. Olyan óriási lett az érdeklődés iránta, hogy szerintem nagyon is előkelő helyen fog landolni.

Aki lemaradt volna, azért lett ilyen nagy a film népszerűsége, mivel tarolt az Oscar-gálán, és pofára ejtve Hollywood nagyágyúit, minden fontosabb aranyszobrot elhalászott: legjobb eredeti forgatókönyv, legjobb rendezés, legjobb nemzetközi film, legjobb film. Közben történelmet is írt, mivel nem angol nyelvű film sosem volt díjazva a legjobb film kategóriában.

Bong Joon-ho ráadásul nem nehezen emészthető alkotást csinált, hanem olyat, amit mindenki gyomra könnyen be tud venni, és úgy tud felállni egy száz százalékig dél-koreai alkotás elől, hogy bizony csillagos ötöst fog rá adni. Ha nem azt, akkor csillagos négyest.

A Deadline le is hozta a jelentést, hogy február 3. és 10. között az Élősködők jegyeladásai 443 százalékos növekedést mutatnak az Egyesült Államokban. Ráadásul teljesen pozitív, hogy az emberek együtt mozis élményre vágynak, mivel az alkotás ott már rég megjelent DVD, illetve Blu-ray formátumban, és online is elérhető streamen.

Az Élősködőket 400 ezer dollárból hozták össze, és világbevételben már 165 millió dollárnál tart. Természetesen ez folyamatosan emelkedni fog.

Jó hír, hogy az itthoni nézőknek sem kell lemondani a filmről, mivel a hazai forgalmazó, vagyis a Mozinet nálunk is újra moziba küldik országosan az alkotást. A lenti cikkben meg is találjátok a listát, hogy hol lehet beülni rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás