promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence visszatér, ennek a műsornak lesz a házigazdája
Borítókép:  Médiapiac
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsorvezető az Instagram-oldalán közölte visszatérését.

Istenes Bencét legutóbb a Nyerő Páros című műsorban láthattuk, mint versenyzőt. Bence hamarosan műsorvezetőként tér vissza a képernyőre, nevezetesen az RTL Klub új showműsorába, az Álarcos énekesbe.

„Tudom, hogy nagyon aggódtatok, hogy azt éreztétek, hogy már nincs értelme az életnek, hogy ki sem akartatok kelni az ágybol, mert azt hittétek, hogy már soha nem láthattok a tv-ben.... most megnyugtatlak titeket, hogy apa nemsokára újra képernyőn lesz”

- írta a képhez Bence.

Az Álarcos énekes lényege, hogy őrült jelmezekbe öltözött énekesek, sprtolók, celebek lépnek fel a színpadon. Minden adásban párbajok vannak, ahol kettesével mérkőznek meg egymással a versenyzők. Könnyebbséget jelent, hogy a hírességek kiválaszthatják, mit szeretnének énekelni és a saját hangjukon adhatják elő a produkciójukat. A zsűri és a nézők szavazatai alapján egyvalaki védettséget nyer a hétre, a vesztesek közül pedig eldől, kinek kell távoznia. A kiesőnek le kell vennie az álarcát, hiszen addig a pontig senki, még a zsűri sem tudja, hogy melyik jelmez mögött melyik híresség rejtőzik.

Az RTL Klub új showműsora várhatóan februárban indul; ezzel párhuzamosan pedig a TV2 is elindítja a saját showműsorát, ami egy nagyon hasonló, jelmezes, maszkos, zenei műsor lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás