promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Friss előzetest kapott Al Pacino nácivadász szériája
Borítókép:  Christopher Saunders/Amazon Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nácik még a barbecue-partyra is beszivárogtak.

Az Amazon Prime újabb merész sorozattal támad a The Boys után, ami 2019 egyik legeredetibb szériája volt. A rajongók örülhetnek, mivel a csatorna annyira bízott a szériában, hogy már akkor berendelték a második szezont, amikor az első még ki sem jött.

A Hunters is pályázik a népszerűségi címre, és az Amazon nem is spórolt vele, ha nagy neveket kellett szerződtetni. A sorozatot Hollywood új csillaga, Jordan Peele felügyeli (Tűnj el!, Mi), aki most először kóstol bele ebbe a világba. Az egyik főszereplőt, vagyis Al Pacinot meg nem kell bemutatni senkinek, aki 2003 óta nem szerepelt szériában. Akkor az Angyalok Amerikábant vállalta el, amiért Emmy-díjat is kapott.  

A második világháború után rengeteg náci tisztnek veszett nyoma, akik új személyazonossággal be tudtak épülni a társadalomba. A sztori 1977-ben veszi kezdetét, ami a Vadászok néven tevékenykedő csapat megalakulását és munkáját követi végig. A csoportot nem csak az aggasztja, hogy rengeteg náci úszta meg a népirtást, de még az is a fülükbe jut, hogy egy Negyedik Birodalom létrehozását tervezik. Nincs más hátra, le kell őket vadászni.

A friss előzetest a Super Bowlra szánták, de az internetes közönség már most belevetheti magát. A széria február 21-én debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás