promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóban ez volt az évtized top 10 legjobb sorozata?
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy sorozat lista, ami a szubjektivitása miatt ismét nagy vitákat generált.

Abba már nem is akarok belemenni, hogy az évtizedforduló hivatalosan 2021. január elsején lesz. Olvassatok utána ez miért van így, de azért kezeljük hibásan, mert az agyunknak sokkal jobb egy kerek számhoz vonzódni. Szóval a WatchMojo is azokat a szériákat vizsgálja, amik 2010 után láttak napvilágot.

Ezért is nem viríthat ott az első helyen a Breaking Bad, ami 2008-ban jött ki. Mondjuk a BrBa nem csak az évtized, hanem a világ egyik legjobb sorozata. Ha szubjektív akarnék lenni, és a saját ízlésemet nézni, akkor a Twin Peakset tenném az első helyre.

Tényleg rengeteg jó széria jött ki 2010 óta, és vannak olyanok, amik igen csak megbolygatták az állóvizet. A vigaszdíjasok közé tényleg simán beférhetett volna a Mr. Robot, ami most egy olyan lezárást kapott, hogy a rajongók eldobták az agyukat, vagy a Black Mirror, ami történelmet írt, mint antológia-széria.

A rajongók írták a The Walking Dead-et, ami szerintem azért nem fért be, mert eléggé hullámzó teljesítményt nyújtott. Persze azért is sokan fognak háborogni, hogy a Csernobil eléggé hátul van, és igazuk is lesz.

Az évtized top 10 sorozata a WatchMojo szerint:

  1. Trónok harca
  2. Atlanta
  3. Stranger Things
  4. A hátrahagyottak
  5. Foglalkozásuk: Amerikai
  6. Better Call Saul
  7. Csernobil
  8. Fleabag
  9. Westworld
  10. Barry
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás