promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Smith ügynököt is felkérték a Mátrix 4-re
Borítókép:  Flare
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hugo Weaving is akarta a szerepet, de itt el is fogytak a jó hírek.

Kezd egyre nagyobb zavarodottság kialakulni a Mátrix 4 körül, de remélem a stáb ebből az előkészítés során semmit nem tapasztal, és csak mi érezzük így. Már az is vicces, hogy jelenleg hivatalosan a Mátrix 4 és a John Wick 4 is egyszerre fog moziba kerülni, tehát Keanu Reeves fog harcolni Keanu Reeves ellen a mozikasszáknál.

Neo és Trinity visszahozását is megoldják valahogy, de néha az az érzése az embernek, hogy Lana Wachowski rendezőnek van egy alapötlete, de ezen kívül kóvályog jobbra balra. Most úgy tűnik, hogy a második részben feltűnt egyik főgonosz, a Lambert Wilson által játszott Merovingi is visszatérhet a negyedik felvonásban, de vele is úgy van, hogy ha be tudja sűríteni a programjába.

Lana vissza akarta hozni Smith ügynököt is, és Hugo Weaving is eljátszaná a karaktert, de már igent mondott a londoni Nemzeti Színháznak a The Visit című darabra. A színész átrendezett mindent, hogy mind a kettőt be tudja vállalni, de végül Wachowski döntött úgy, hogy ez így nem fog menni.

Azért érzek fejetlenséget, mert Smith vagy a Merovingi is fontos karakterek. Ha a forgatókönyv részei, és a történetben is fontos szerepük van, akkor miért nem igazodnak hozzájuk? Van egy olyan érzésem, hogy Lana csak retrózni akart velük kicsit, de nem lettek volna kulcsfigurák. Egy alapsztorival is okosabbak lennénk, de hát az még nagyon odébb van.

Akik eddig biztosak: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Yahya Abdul-Mateen II, és Toby Onwumere.

A Mátrix 4 2021. május 21-én érkezne, szóval el kellene lassan kezdeni forgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás