Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Biztosan elkészül a Marvel Kapitány 2

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.01.23. 19:49

A Marvel két év múlva már moziba is akarja küldeni. 

Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány kalandjait nagyon imádták a rajongók. Bőven át is lépte az egymilliárd dolláros bevételt, méghozzá 128 millióval. Semmit nem vonnunk le a film érdemeiből, de azért benne volt a pakliban, hogy a Bosszúállók: Végjáték előtt mutatták be az alkotást. Eleve a többség nem akart lemaradni, hogy ki is az a Marvel Kapitány, és olyan felfokozott várakozás volt a Végjáték előtt, hogy bámilyen szuperhősös filmre tódultak volna az emberek, ha az kötődik a Marvel-moziverzumhoz.

A tényeken ez nem változtat, hogy Carolt imádják a rajongók, és nem is kapna második részt, ha ez nem így lenne. Az alkotást az ötödik fázisban, 2022-ben szeretné bemutatni a Marvel. Az persze egyértelmű, hogy Brie Larson is visszatér. 

A forgatókönyvíró Megan McDonnell lesz, aki dolgozott már a Marvel-univerzumában, méghozzá a Disney+-os WandaVision sorozaton. Saját filmet kapni azért nagy szó, főleg, ha az a Marvel Kapitány 2.

Ez azt is jelenti, hogy az első rész író-rendező párosát lecserélték, de persze nem azért, mert elégedetlenek voltak velük. A rendezői székbe amúgy mindenképpen hölgyet akarnak ültetni, aki tudd azonosulni a karakterrel.

A Marvel Kapitány második része már a mostani időkben fog játszódni. A premier még odébb van, de aki nem bírja ki, az nosztalgiázzon egyet az elsővel.

Borítókép: Marvel Studios

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
-93,2 Celsius-fok: ezek a világ leghidegebb helyei – videó