promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bad Boys 3 írója újabb kihívást kap: érkezik A nemzet aranya 3
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywoodnak tetszik, amit Chris Bremner csinált a Bad Boys franchise-zal, ezért egy másik alkotás harmadik részét bízzák rá.

A Bad Boys 3 körül voltak problémák, amikor Joe Carnahan lelécelt a projektből. Ő írta a forgatókönyv nagy részét, meg ugyebár ő is rendezte volna a filmet. Igazából lehetett érezni az egész alkotáson, hogy mik voltak Carnahan elképzelései, azonban ezekből rengeteg mindent kidobtak, és Chris Bremnernek kellett befejeznie a szkriptet.

A Sony és Hollywood szerint is jó munkát végzett: a Bad Boys 3 a kritikusok és a közönség szerint sem sikerült rosszul, és már érkezik is a negyedik felvonás, amit szintén Bremner fog jegyezni.  

Az író nagyon berobbant, mert a Disney és Jerry Bruckheimer producer úgy döntöttek, hogy A nemzet aranya 3 gatyába rázását is rábíznák. Bruckheimer ugyebár a Mindörökké rosszfiúknak is a producere, így érhető, hogy ennyire megbízik jelenleg Bremnerben.

Erről a franchise-ról is nagyon le kell törölgetni a port, és talán ennyi nem is lesz elég a letisztogatásához, mert 2007 óta szunnyadozik. Nicolas Cage kalandozásának első része 347, míg a második rész 457 millió dollárt hozott, szóval érhető, hogy kezdenének vele valamit.

A Disneynek pont az volt baja a Nemzet aranya harmadik részével, hogy húzták a szájukat a történetre. Ha ez most betalálna, és Bremner szállít valami nagyon jót, akkor valószínűleg zöld utat fog kapni az egész projekt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás