promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb klasszikus karakter térhet vissza a Mátrix 4-ben
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha Lambert Wilson ideje engedni fogja, akkor fel fog tűnni a Mátrix új részében.

Tavaly augusztusban jött a jó hír a Mátrix-fanatikusoknak, mivel hivatalosan is bejelentették a film negyedik részét. Toby Emmerich, a Warner elnöke anno megosztotta, hogy Lana Wachowski lesz az író, rendező, és a producer is egyben. A franchise még így is nagyon erős, hogy a trilógia zárását sikerült elrontani. Valami olyan történetet kell letenni az asztalra, amivel azokat is sikerülni becsábítani a moziba, akik már elfordultak az univerzumtól.

Lana Wachowski szerint az a világ, amit 20 évvel ezelőtt megálmodtak a testvérével, az most még inkább aktuális. Örül annak, hogy visszatérnek a klasszikus karakterek, na meg hogy újra a régi csapattal dolgozhat.

A Mátrix 4-ben visszatér Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is, bár nagy kérdés, hogyan akarják ezt megoldani, tudván miképp végződött a karakterek sorsa a Forradalmakban. A készítők már bejelentették Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Yahya Abdul-Mateen II, és Toby Onwumere nevét is. Anno Justin Kroll, a Variety újságírója fülébe jutott, hogy a fiatal Neo és Morpheus szerepére is keresnek színészeket.

Most úgy tűnik, hogy a második részben feltűnt egyik főgonosz, a Lambert Wilson által játszott Merovingi is visszatérhet a negyedik felvonásban. Wilson lubickolt a szerepben, és nagyon is jól állt neki, azonban jelezte, hogy nagyon szoros az ütemterve, és csak akkor tudja elvállalni a Mátrixot, ha az ideje engedni fogja. Vajon emiatt Monica Bellucci, azaz Persephone is bevállalna egy kis cameót? Ugyebár ő alakította a Merovingi feleségét, aki csókot csal ki Neóból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás