promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tippelj, hogy mennyien ültek be nálunk a Bad Boys 3-ra!
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon erős nézőszámmal nyitott itthon is a Mindörökké rosszfiúk.

Mivel már megnéztük a világbevételeket, így sokaknak nem fog meglepetést okozni a hír, hogy mekkorát bukott a Dollitle. A jelenlegi összbevétele 57 millió dollár, szóval még azt sem éri el, amit a Bad Boys 3 produkált a tengerentúlon a nyitányával, ami 59,2 millió lett. A Mindörökké rosszfiúk frissített világbevétele amúgy 112 millió dollár, amihez a hazai közönség 155 millió forintot tett hozzá.

Ez azt is jelenti, hogy Will Smith és Martin Lawrence duója tényleg szépen produkált nézőszámban: 93 ezer 680 ember ült be rájuk. A Dolittle nálunk is premieres volt, de Robert Downey Jr. beszélő állatkaravánja itt se tudott kimagaslóan teljesíteni: 39 ezer 182 nézővel zárta a hetet.

A Tőrbe ejtve múlt héten első volt, de ez nem meglepő: Rian Johnson krimi-komédiája mindenhol szenzációsan teljesít. Most a két premier miatt esett vissza a bronzérmes helyre 18 ezer 834 nézővel.

Visszatérve a Bad Boysra, meglátjuk, hogy tud-e majd rekordot dönteni. Az első részt 204 ezer néző, míg a másodikat 260 ezer látta itthon. Ilyen nyitánnyal már szerintem könyvelhető is a dolog. A Sony amúgy amint meglátta a bevételeket, rögtön be is rendelte a negyedik részt.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 3. hét:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. Dolittle
  3. Tőrbe ejtve
  4. Jumanji: A következő szint
  5. Botrány
  6. Star Wars: Skywalker kora
  7. Árok
  8. Az átok háza
  9. Jégvarázs 2.
  10. Kémesítve
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás