promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bad Boys 3 nagyon megverte a Robert Downey Jr. fémjelezte Dolittle-t
Borítókép:  CTMG/Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szakértők már a Bad Boys 3 premierje után jelezték, hogy a csatából a Dolittle fog kijönni vesztesen.

Michael Bay kiszállt, viszont volt helyette Will Smith, és Martin Lawrence, és ez bőven elég ahhoz, hogy a Bad Boys 3 szárnyaljon. Nem voltak annyira ütősek a poénok, mint mondjuk az első vagy a második részben, a költségvetést is nagyon meghúzták (90 millió dollár), ami miatt spórolni kellett az akciókon, de ettől még a franchise harmadik felvonása hozta a kötelezőt: szórakoztatott, és ehhez nem kellett városokat lerombolni.   

Az amerikai mozikban így meg is szerezte az első helyet 59,2 millió dolláros nyitánnyal. A világbevételével együtt már most megtérült a film, mivel az 106 millió dollárt kalapozott össze eddig. Nem is vacakoltak a Sonynál, és azonnal berendelték a negyedik részt.

Anno az Eddie Murphy-féle Dr. Dolittle nagyot ment, és 70 millióból 294 milliót tudott összehozni. Tegyük azt is hozzá, hogy 1998-ban járunk. A friss verzióhoz megszerezték Robert Downey Jr.-t, elköltöttek rá 175 millió dollárt, hogy a film 22,5 millióval tudjon nyitni Amerikában. A jelenlegi világbevétele 57 millió dollár, szóval még azt sem éri el, amit a Bad Boys 3 produkált a tengerentúlon. Lehet könyvelni a bukást, mert ebből már nem lesz feltámadás.

Az 1917 ezen a héten fog nálunk debütálni, Amerikában azonban már most megy második hete. Sam Mendes rendezőként is megkapta érte a Golden Globe-ot, és az alkotás is a legjobb dráma lett, szóval ennél jobb reklám nem is nagyon kellett neki. Ez a két premier miatt bronzérmes helyre csúszott vissza, de 22 millió most is összehozott világbevételben pedig 138 milliónál tart.

A Skywalker kora közben már nem érdekel senkit, csak 8,4 millióval pötyörékelt, de legalább meglett neki nagy nehezen az egymilliárd dolláros álomhatár.

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 3. hét:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. Dolittle
  3. 1917
  4. Jumanji: A következő szint
  5. Star Wars: Skywalker kora
  6. Just Mercy
  7. Kisasszonyok
  8. Tőrbe ejtve
  9. Mint egy főnök
  10. Jégvarázs 2.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás