promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti mozipremierek: érkezik az Alien koppintás, és a Fox-botrány
Borítókép:  Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kristen Stewart szörnyekbe botlik az óceán mélyén, a többi elismert színésznőt pedig zaklatják majd a Botrányban.

Árok – premier: 2020. január 9.

A csajokról fog szólni ez a hét a mozikban, és rögtön Kristen Stewart-tal kezdünk, akiből Ellen Ripleyt szeretnék kihámozni. Valószínűleg nem fog sikerülni, de mi ennek is örülünk, ha már Ridley Scott nem akar nekünk normális Alien-filmet csinálni.

Így van, az Árok gyakorlatilag egy Alien koppintás, legalábbis az egész azt a hangulatot akarja visszaadni. Az óceán feneke tényleg olyan, mintha egy idegen bolygón járnánk. A sztoriról jelenleg csak annyit tudunk, hogy a kutatóknak egy földrengés tönkreteszi a bázisát – problémák egész sorát kell megoldaniuk, azonban rá fognak jönni, hogy ez mind smafu ahhoz képest, ami rájuk vár odalent.

William Eubank írt és rendezett már sci-fit, a 2014-es The Signalt, de az Underwater jó pár fokkal minőségibbnek néz ki. Lesz-e Alien–hatás? Valószínűleg lesz, de ne várjunk azért tőle sokat, nehogy nagyot csalódjunk.

Botrány – premier: 2020. január 9.

Abba az időbe megyünk vissza, amikor Roger Ailes még vígan vezette a Fox News tévécsatornát. 2016 nyarán kellett megválni tőle, mivel megvádolták szexuális zaklatással, ráadásul nem csak ő volt a hunyó. A csatornánál dolgozó nagyobb nevű férfiak mind visszaéltek a hatalmukkal, és molesztálták a női kollégákat. Ailes 2017-ben hunyt el, és mindvégig tagadta a vádakat, de a Fox mégis kifizetett 45 millió dollárt a zaklatott nőknek peren kívül.

A Bombshell egy nagyon érdekes film lesz, mivel az ott uralkodó légkört fogja bemutatni. Nem csak a zaklatásokra lesz kiélezve, hanem arra is, hogy a Fox News miképp torzította el a híreket, vagy befolyásolta az embereket.

Ailest az általam nagyon kedvelt John Lithgow játssza majd el, de a középpontban a három csajszi lesz: Charlize Theron, Nicole Kidman, és a mindig csodás Margot Robbie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás