promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két hét után így áll a Skywalker kora hazai nézőszáma
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bemutatták nálunk a Macskákat is, ami itthon is hatalmas bukás lesz.

Az ébredő Erő nyitóhétvégéjén 280 ezren ültek be a moziba itthon, míg Az utolsó Jedikre 279 ezren voltak kíváncsiak. A Skywalker kora végül 265 ezer 523 nézőt tudott bevonzani indulásként, ami a vegyes kritikáknak is köszönhető.

Az ünnepek alatt is ez ment persze a legjobban, a második héten 166 ezer 269-en választották a Star Wars kilencedik részét, ezzel pedig már jócskán átlépte a félmilliót a hazai nézőszám. A világbevétel jelenleg 725 millió dollárnál tart, szóval még gyúrni kell kicsit a milliárdos klubhoz, ami természetesen alapelvárás a Star Warstől.

A Jumanji: A következő szintjére 77 ezer 738 ember volt kíváncsi a karácsonyi héten, ami 271 ezer nézőnél tart nálunk, világbevételben pedig 471 milliónál, ami nagyon jónak mondható. Mellett a Jégvarázs második felvonása is megtartotta a bronzérmes helyet 48 ezer nézővel.

Premieres volt a negyedik helyen álló Kémesítve, amiben Will Smith egy titkosügynök, és galambbá változik. Nem vicc, de nyugalom, animációról van szó, ez élőszereplősben nagyon nem működne.

Ötödik helyen landolt a Macskák, aminek nekünk eltolták egy héttel a premierjét a Skywalker kora miatt (Amerikában nem), de ahogy látjuk, teljesen mindegy volt, mert itt is akkora bukta lesz az alkotás, mint a tengerentúlon, és a világ többi részén is. 18 ezer 317 nézővel nyitott, a világbevétele pedig 38 millió dollár. Ezzel nem is lenne baj, ha nem 300 millióból rakták volna össze. Óriási blockbusteres hasalás ez.

A top 10 további résztvevői így jönnek sorban: Seveled, Múlt karácsony, Az aszfalt királyai, Fekete karácsony, Jetikölyök.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás