promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jack Black visszavonul, ez lesz az utolsó filmje
Borítókép:  Tech Ballad
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jack Black úgy érzi, hogy elérte azt a kort, amikor már tervezgetheti a visszavonulását. De egy utolsó filmet még bevállal.

Jack Black megállíthatatlan, fékezhetetlen komikus, de a lelke mélyén valami egészen másra vágyik: nyugalomra, békességre, és sok szabadidőre a felesége meg a két kis gyereke társaságában. Elmúlt ötven: úgy érzi, hogy elérte a nyugdíjkorhatárt, és a korai visszavonulását tervezgeti.

„Nem szeretem folyton itt hagyni Tanyat meg a fiúkat. Egy tévésorozat, amit itt Los Angelesben csinálok, és 9-től 5-ig van rám szükség, még oké, de ez a maximum. Egy ideje már minden filmre azt mondom: ez lesz az utolsó. De nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen az. Az új Jumanji forgatását nagyon élveztem. Még egy melót szívesen lenyomnék ezzel a csapattal. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan meg a többiek… állati jól szórakoztunk, imádtuk az új ötleteket, nekem ez többet ért bármilyen szuperhősfilmnél. Szóval, talán még egy a Jumanji… a harmadik rész lesz az utolsó filmem. Azután jöhet a pihi!”

– fogalmazott a komikus színész.

Black úgy fogalmazott, hogy a Jumanji: A következő szint forgatása többet ért neki, mint bármelyik szuperhősfilm. Ez azért érdekes, mert a színész nemrég elmondta, hogy melyik Marvel-karaktereket játszaná el szívesen. De ezek alapján több, mint valószínű, hogy már egyikben sem láthatjuk őt.

Viszont, ha megnézzük a filmográfiáját, akkor azt mondhatjuk, hogy megérdemli a pihenést. De reméljük, hogy tartja a szavát, és a következő Jumanji-filmet még bevállalja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás