promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jack Black csatlakozhat a Marvelhez, mint a Fantasztikus Négyes egyik tagja
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez mégsem jönne össze, Jack Black még akár egy ikonikus Marvel-gonosz bőrébe is bújna.

Az egyre feljebb nyúló és egyre szélesebbre terebélyesedő, aranyalmát termő Marvel-fa folyamatosan rázza le magáról a milliárdokat hozó szuperhősfilmeket. Az MCU sikerét látva nagyon sok hollywoodi filmcsillag játszik el a gondolattal, hogy ő milyen karakter bőrébe bújva képzelné el magát egy ilyen filmben.

Jack Black a Screen Rant-nek beszélt arról, hogy ő melyik Marvel-figurát játszaná el legszívesebben.

„Nagy móka lenne eljátszani egy gonosz figurát, mondjuk a Vezért. Vagy talán a Lényt? Király lenne a Fantasztikus Négyes szikla fószere is.”

Mint az már köztudott, a Fantasztikus Négyes hamarosan csatlakozik az MCU-hoz, erre viszont leghamarabb csak az ötödik fázisban kerülhet sor. Ennek a csapatnak a tagja Ben Grimm, vagyis a Lény, akit eddig három filmes adaptációban is láthattunk. Míg a 2005-ös és a 2007-es sequelben Michael Chiklis, addig a 2015-ös rebootban Jamie Bell formálta meg.

A Vezér, vagyis Wilson Fisk a Marvel egyik ikonikus antihőse, akit csak egyszer láttunk eddig élőszereplős feldolgozásban, méghozzá a Netflix Daredeviljében Vincent D'Onofrio alakításában, de szerepelt a Pókember: Irány a Pókverzum!-ban is.

Most, hogy így jobban belegondolok, abszolút el tudom képzelni Jack Blacket mindkét karakter bőrében, és bízom benne, hogy lesz lehetősége bizonyítani. A színészt nemsokára a Jumanji: A következő szint című filmben láthatjuk Dwayne Johnson és Kevin Hart oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás