promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan is zöld utat kapott a Shazam! második része
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Viszont nagyon sokat kell rá várni: a Shazam! folytatása 2022-ben érkezik a mozikba.

A DC kicsit kilépett a sötétségből, és egy rendkívül vicces és szórakoztató filmet tett le az asztalra a Shazammal. Persze a Joker bizonyította, hogy az R-kategóriára és a mély mondanivalóra vagyunk kiéhezve mostanság, de ezt a vonalat sem kell elhanyagolni.

Ugyebár a középpontban egy tini, Billy Batson karaktere áll, akit Asher Angel játszik el. Billy úgy tud felnőtt szuperhőssé változni, hogy kimondja a varázsszót: „Shazam!”, és innentől érkezik a szerepben Zachary Levi.A folytatásban természetesen mind a ketten visszatérnek, és hát az első rész zárását nézve Billy családjának is vissza kellene, ha már ennyire jól összebarátkoztak.

Állítólag az alkotókat sem cserélik le, mivel a rendezői székbe ismét David F. Sandberg ül be, a forgatókönyvet Henry Gayden írja, a producer pedig Peter Safran lesz.

A Shazam! nem robbantott akkora kasszát a 364 millió dolláros bevételével, azonban nem is szaladt el a ló a költségvetésével, mivel 100 millióból össze tudták rakni, tehát nyereséges volt.

A Black Adam bemutatója 2021. decemberében lesz, míg a Shazam!-ét 2022 április elsejére tervezték be. Természetesen már elkezdtek pletykálni a két film összecsúszásáról, de még ne rohanjunk ennyire előre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás