promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Premierdátum: mellélőttek a Mátrix 4 és a John Wick 4 alkotói
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenki készüljön fel a Keanu Reeves rohamra, mert eddig úgy néz ki, hogy az lesz.

Kezdjünk az előbbivel, mert bár imádjuk John Wick-et, de mégis a Mátrix lesz nagyobb durranás, már ha sikerül nem elrontani. A Forradalmak nem hozta azt a szintet, amit vártunk, az Újratöltve is döcögött, de attól még a Mátrix az Mátrix. Nem akarják elengedni a franchiset és augusztusban hivatalosan bejelentették, hogy érkezik a negyedik rész.

Lana Wachowski rendező szerint az a világ, amit 20 évvel ezelőtt megálmodtak a testvérével, az most még inkább aktuális. Örül annak, hogy visszatérnek a klasszikus karakterek, na meg hogy újra a régi csapattal dolgozhat. Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér a filmben, de még fogalmunk sincs hogyan. Szerintem már nem spoilerezek azzal senkinek, hogy mindkettő karakter halott, Trinity meg főleg. Valahogy megoldják.

Mostanság két új színész is csatlakozott a filmhez: az egyikük Toby Onwumere, a másik pedig Jonathan Groff. Utóbbi a Mindhunter című széria miatt van mostanság felkapva. Olyan nevekkel találkozhatunk még a filmben, mint Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, és Jada Pinkett Smith.

A John Wick franchiset azonban nem hagyták kihűlni, rögtön a harmadik rész megjelenése után be is jelentették a negyediket.

Keanu Reeves ki is jelentette, hogy amíg bírja saját lábán, és a közönség felől is igény van rá, addig magára fogja ölteni John Wick karakterét.

A Mátrix negyedik felvonásának a premierjét 2021. május 21-re tették. Van itt egy kis gond: a John Wick 4 premierje is 2021. május 21-ére van kiírva. Akármennyire is imádjuk Keanu Reeves-t, és nyilváníthatnánk ezt Reeves nappá a moziban, ez szerintem elég ostoba ötlet.

Nem is tudom volt-e ilyen egyáltalán, amikor két blockbustert, ugyanazzal a főszereplővel egy időben mutattak be. Valakinek szerintem el kellene tolni a premiert, és valószínűleg a Lionsgate fog alkalmazkodni a John Wick 4-el. Kiderül!

Ha van frissített premier, akkor természetesen jelezzük nektek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás