promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rendező elmondta, hogy a közelben sincs a Joker 2
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Todd Phillips maga is cáfolta a pletykákat, amiben a Joker folytatásáról beszél a szaksajtó. 

Nem is értem, hogy a The Hollywood Reporter, ami az egyik legmegbízhatóbb filmes lapnak számít, hogyan tudott ekkorát hibázni. Szerintem mindenkinek gyanús volt az egész, aki követte a Jokerrel kapcsolatos híreket. Köztük volt a Deadline is, akik elsők között cáfolták a magazin kijelentéseit. A Reporternek lehet csak kellett egy jó kattintásvadász cikk, amire úgy érzik, még belefér. Működni szokott néha, aztán széttárt karokkal állnak:

„Ja, hát bocs, tévedett az ember, aki mondta, de hát az ő nevét nem árulhatjuk el. Tényleg bocsi.”

 

Az anyagban olyanokat állítottak forrásokra hivatkozva, hogy a Warner már meg is rendelte a második részt. Ez még nem is lenne annyira hülyeség, de az, hogy Phillips több DC-filmet is akar rendezni ilyen stílusban, hát az már eléggé az. Még a Jokert sem heverte ki. Ráadásul aki követte a nyilatkozatokat, köztük a Deadline is, az látta, hogy Phillips és Joaquin Phoenix még csak filozofálgatnak a folytatásról.

 

„Még csak annyiról volt szó, hogy ha valaha is csinálunk egy második részt – még ezt nem jelentettük ki, egyáltalán nem tartunk ott –, akkor az nem egy őrült alkotás lesz a Bűn Bohóchercegéről. Ez nem foglalkoztat minket. Arra lenne szükség, hogy a témája rendkívül betaláljon, ahogy az első rész is.”

- Nyilatkozta a rendező három hete a Los Angeles Timesnak.

Ha három hete ilyet nyilatkozott, hogyan lehetne már most megegyezés? Szegénynek újra meg kellett szólalnia, hogy elmagyarázza mindenkinek, nem változott azóta semmi.

„Reagálnom kell a Joker 2-re. Jómagam és Joaquin beszéltünk róla, és amíg a Warner Bros. vezetőivel jártuk a világot – Torontó, Velence, vagy más helyek – mindig megkérdezték, hogy gondolkodunk-e már a második részen. Azonban még szerződés sincs arról, hogy kezdjük el írni a folytatást, és Joaquint sem noszogattuk ezzel kapcsolatban. A cikk nagyon előreszaladt.”

Mindenki szeret ezen rugózni, de a Reporter most tényleg kicsit túltolta azt a rugózást. Phillips anno úgy fogalmazott, hogy ha a Joker jól teljesítene pénzügyi szempontból, akkor ő simán benne lenne abba, hogy érkezzen egy második rész. Ezt még nagyon az elején jelentette ki, és azóta megy ez a nagy találgatás. Nos, a Joker már 1 milliárd 22 millió dolláros bevételnél tart. Azonban nem csak ez a feltétel, hogy elkészüljön a Joker 2.

 

Ha ismét bejelentik a folytatást, mindenki csekkolja le előtte Todd Phillips Twitterét, hogy örül-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás