promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford egy számítógépes kutyával kalandozik
Borítókép:  Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett A vadon hívó szavának az első előzetese, ami egyszerre látványos, és kétségbeejtő.

Bármilyen alkotást is vállal be, Harrison Fordot nem lehet nem imádni. Ugyebár visszatért a Star Wars: Az ébredő erőben, na meg a Szárnyas fejvadász 2049-ben is az ott felépített kultikus karaktereihez, legutoljára pedig a hangját hallhattuk A kis kedvencek titkos élete második felvonásában. Most, hogy sok mindent lezárt, jön egy új kaland, ami lubickol a CGI-ben, vagyis a számítógépes animációban.

A vadon szava Jack London 1903-ban kiadott regénye, ami gyakorlatilag a szerző egyik legolvasottabb és leghíresebb könyve. Valamilyen szinten tekinthetjük a Lassie hazatér elődjének, csak itt a sztori sokkal eredetibb ennél.

A történet a XIX. században, a klondike-i aranyláz idején játszódik, amikor rendkívüli kereslete volt az erős szánhúzó kutyáknak. Itt kerül képbe Buck, a főszereplő ebünk, akit elrabolnak kaliforniai otthonából, hogy eladják a messzi északra. Végül John Thornton (Harrison Ford) menti meg az életét, akivel igen csak jól összebarátkoznak, aztán jöhetnek a tanulságos kalandok. Buck elkényeztetett kutyából a kegyetlen körülmények miatt igazi vadon királyává válik, aki még a tűzbe (jégbe) is a gazdája után menne.

Az oroszlánkirály után ismét kapunk egy CGI borzalmat, mert az állatokat számítógéppel fogják megeleveníteni. Még Buckot is, aki hát cuki, de elég hülyén néz ki.

A vadon hívó szava egy igazi családi kaland lesz, amitől sok bevételt várnak, ahogy egy ilyen alkotásnál szokás. Ami bizalomra ad okot, hogy a forgatókönyvet Michael Green írta, aki olyan szkripteket tett le az asztalra, mint a Logan – Farkas, vagy a Szárnyas fejvadász 2049. A rendezői székbe Chris Sanders ül be, aki főleg az animációs filmjeivel vált híressé, mint az Így neveld a sárkányodat, vagy a Croodék.

Harrison Fordra és a CGI kutyájára 2020. február 20-ától ülhetünk be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás