Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kelis nosztalgiázni jön az Akváriumba

Kelis nosztalgiázni jön az Akváriumba

Zene, Film & Kultúra

Kelis nosztalgiázni jön az Akváriumba

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.11.19. 19:19

Kelis Rogers fellépése a 20 éve megjelent első albuma körül forog majd.

Kelis 1999-ben robbant be a köztudatba Kaleidoscope című debütáló albumával, melynek most 20. évfordulóját ünnepelve tér vissza Budapestre az Akvárium Klubba. Az amerikai énekesnő egyik legnépszerűbb, na meg legpopulárisabb albuma igazából a 2003-as Tasty volt. Ezzel próbálta a legközönségbarátabban megközelíteni a soul és az R&B műfaját.

A mostani fellépését talán azért érdemes bevállalnia azoknak is, akik az első albumot, vagy netalán az újabb dalokat nem ismerik tőle, mert ez a koncert egy afféle nosztalgia hullámvasút lesz. Kelis a legnagyobb slágereit szeretné elsősorban elővenni, úgy mint a Trick Me, Milkshake vagy éppen a Bossy.

Az énekesnő 2014-ben adta ki legutóbbi lemezét Food címmel, ami egyáltalán nem volt rossz, de érezhető rajta, hogy továbbra is az undergorund közönségének zenél.

A Kaleidoscope még ma is friss és releváns – megjelenésekor nem csak, hogy befolyásolta, hanem meg is határozta a zenét generációk számára.

Az énekesnő turnéja jövőre indul, és március 3-án érkezik meg hozzánk Budapestre az Akvárium Klub NagyHallba. Addig is készüljetek a leghíresebb szerzeményeivel, na meg tessék azért hallgatni a Kaleidoscope-ot is, aki egy kis minőségi retró élményre vágyik.

Trick Me

Milkshake

Bossy

Borítókép: BBC