Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Black Adam: érkezik Dwayne Johnson szuperhősfilmje, de ne örüljünk annyira

Black Adam: érkezik Dwayne Johnson szuperhősfilmje, de ne örüljünk annyira

Zene, Film & Kultúra

Black Adam: érkezik Dwayne Johnson szuperhősfilmje, de ne örüljünk annyira

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:48

Premierdátumot kapott a DC új filmje, az örömhírt a Szikla osztotta meg.

Dwayne Johnson már egy jó ideje leszerződött Black Adam szerepére, és ő lesz a film egyik producere is. A Szikla a Felhőkarcoló című thriller sajtókörútján beszélt arról, hogy a DC új filmjét 2020-ban kezdik el forgatni.

A színész elöljáróban annyira árult még el a projekttel kapcsolatban, hogy több ismert szuperhős is cameózni fog a filmben.

 

Ezt követően néhány hónapig nem is tudtunk semmit a Black Adamről, Dwayne Johnson viszont nemrég az Instagram-oldalára posztolt egy képet, ami tulajdonképpen az első Black Adam-poszter is lehet, és a film premierdátumát is leleplezi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Man in Black Like most kids growing up, I dreamed about being a superhero. Having cool superpowers, fighting for what’s right and always protecting the people. It all changed for me, when I was 10yrs old and was first introduced to the greatest superhero of all time - SUPERMAN. As a kid, Superman was the hero I always wanted to be. But, a few years into my fantasy, I realized that Superman was the hero, I could never be. I was too rebellious. Too rambunctious. Too resistant to convention and authority. Despite my troubles, I was still a good kid with a good heart - I just liked to do things my way. Now, years later as a man, with the same DNA I had as a kid - my superhero dreams have come true. I’m honored to join the iconic #DCUniverse and it’s a true pleasure to become, BLACK ADAM. BLACK ADAM is blessed by magic with the powers equal to SUPERMAN, but the difference is he doesn’t toe the mark or walk the line. He’s a rebellious, one of a kind superhero, who’ll always do what’s right for the people - but he does it his way. Truth and justice - the BLACK ADAM way. This role is unlike any other I’ve ever played in my career and I’m grateful to the bone we’ll all go on this journey together. BLACK ADAM 12.22.21 Huge thank you to my friends, @jimlee and @bosslogic for this first time ever bad ass collaboration.

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

A poszt mellé írt szövegben Dwayne Johnson arról beszél, hogy gyerekként ő is szuperhős akart lenni, a legnagyobb kedvence Superman volt. Bár nem az Acélember gúnyáját öltheti magára, így is megtiszteltetés számára, hogy csatlakozhat a DC-univerumhoz.

„Megtiszteltetés és óriási öröm számomra, hogy csatlakozhattam a DC univerzumhoz Black Adamként. Ezt a karaktert átjárja a mágia és ugyanolyan erős, mint Superman, de Supermannel ellentétben ő hajlamos letérni az útról. Egy lázadó típusú, egyedi szuperhős, aki mindig az emberek érdekében cselekszik ugyan, de ezt a saját módszereivel teszi. Ez a szerep semmihez sem fogható a pályafutásomból, és hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy együtt vehetünk részt ezen az utazáson.”

Mivel Black Adam Shazam közismert nemezise, valószínű, hogy az önálló filmje után valamikor összeeresztik a Zachary Levi által alakított hőssel. Erre azonban még nagyon sokat kell várni, hiszen a Black Adam is csak 2021 decemberében fog debütálni.

Borítókép: Reddit