promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Black Adam: érkezik Dwayne Johnson szuperhősfilmje, de ne örüljünk annyira
Borítókép:  Reddit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Premierdátumot kapott a DC új filmje, az örömhírt a Szikla osztotta meg.

Dwayne Johnson már egy jó ideje leszerződött Black Adam szerepére, és ő lesz a film egyik producere is. A Szikla a Felhőkarcoló című thriller sajtókörútján beszélt arról, hogy a DC új filmjét 2020-ban kezdik el forgatni.

A színész elöljáróban annyira árult még el a projekttel kapcsolatban, hogy több ismert szuperhős is cameózni fog a filmben.

 

Ezt követően néhány hónapig nem is tudtunk semmit a Black Adamről, Dwayne Johnson viszont nemrég az Instagram-oldalára posztolt egy képet, ami tulajdonképpen az első Black Adam-poszter is lehet, és a film premierdátumát is leleplezi.

A poszt mellé írt szövegben Dwayne Johnson arról beszél, hogy gyerekként ő is szuperhős akart lenni, a legnagyobb kedvence Superman volt. Bár nem az Acélember gúnyáját öltheti magára, így is megtiszteltetés számára, hogy csatlakozhat a DC-univerumhoz.

„Megtiszteltetés és óriási öröm számomra, hogy csatlakozhattam a DC univerzumhoz Black Adamként. Ezt a karaktert átjárja a mágia és ugyanolyan erős, mint Superman, de Supermannel ellentétben ő hajlamos letérni az útról. Egy lázadó típusú, egyedi szuperhős, aki mindig az emberek érdekében cselekszik ugyan, de ezt a saját módszereivel teszi. Ez a szerep semmihez sem fogható a pályafutásomból, és hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy együtt vehetünk részt ezen az utazáson.”

Mivel Black Adam Shazam közismert nemezise, valószínű, hogy az önálló filmje után valamikor összeeresztik a Zachary Levi által alakított hőssel. Erre azonban még nagyon sokat kell várni, hiszen a Black Adam is csak 2021 decemberében fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás