promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre forog a Black Adam, Dwayne Johnson új filmje
Borítókép:  Fanactu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A filmben elvileg több ismert DC szuperhős is szerepel majd.

[[adv]]

Dwayne Johnson már jóideje leszerződött Black Adam szerepére. A DC antihőséről nagyon sok találgatás és pletykálás volt az utóbbi években, volt arról szó, hogy a karakter már a Shazam-ban felbukkan Zachary Levi ellenfeleként, aztán azt is beszélték, hogy az Öngyilkos osztag folytatásában/rebootjában kap szerepet. A Warner viszont hivatalosan is bejelentette, hogy a Black Adam egy különálló film lesz az DCU-n belül.

Dwayne Johnson még A felhőkarcoló című akciófilmjének sajtókörútján beszélt a projektről:

„Izgalmas idők járnak most a DC-nél. Újrahangolások, újratervezések vannak folyamatban. Mindenki azon dolgozik, hogy a Black Adam miképpen épüljön bele ebbe az univerzumba. Nagyon lelkes vagyok emiatt.”

A színész emellett szóvá tette, hogy nem kizárt, hogy néhány ismert DC szuperhős is cameozik majd a filmben.

A minap pedig a film producerétől, Hiram Garcia-tól és a rendezőtől, Jaume Collet-Serra-tól jött a megerősítés, hogy jövőre kezdődik a Black Adam forgatása. Egyébként a projektben The Rock nem csak a címszereplőt alakítja majd, de producerként is részt vesz benne.

Ezek után arra még biztos sokat kell várnunk, hogy Shazam összecsapjon Black Adam-vel, erre Zachary Levi korábbi nyilatkozata is biztosíték, hiszen a színész elmondásai alapján az antihős még nem lesz benne a Shazam második részében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás