Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatódhat a Jóbarátok, a színészek benne lennének

Folytatódhat a Jóbarátok, a színészek benne lennének

Zene, Film & Kultúra

Folytatódhat a Jóbarátok, a színészek benne lennének

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:48

A Jóbarátok special a jövőre induló HBO Max-on debütálna.

2020 májusában indul az At&T saját platformja, az HBO Max, amiről egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon mikortól lesz elérhető, és arról is keveset tudni, hogy milyen tartalmak lesznek láthatók rajta. Annyi bizonyos, hogy a Trónok harca előzménysorozata, a House of the Dragon itt fog debütálni.

 

Ha ez még nem volna elég csábító, a Jóbarátok is itt folytatódhat, bár ez még egyáltalán nem biztos, az HBO Max-tól nem érkezett semmiféle megerősítés vagy cáfolás a pletykára, amit a Hollywood Reporter indított el.

A hírportál szerint a sorozat mind a hat központi színésze, és az alkotók is benne lennének egy special forgatásában, és ha hihetünk a híresztelésnek, a WarnerMedia keményen küzd a visszatérésért. Jennifer Aniston nemrég Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy az eredeti gárda dolgozik valamin, amiből nem tudják még, hogy mi fog kisülni. A színésznő a pár hete létrehozott Instagram-oldalát pont egy Jóbarátok-fotóval indította, amit már több mint 15 millióan lájkoltak.

 

Bár én nem követtem a sorozatot, azt mindig elismertem, hogy ha ennyi ember rajonghat érte, akkor nem lehet egy rossz széria, csupán csak nem az én ízlésemnek megfelelő. De ennek ellenére drukkolok, hogy legalább egy film erejéig összejöjjön a brigád, hiszen ez a nagy találkozás anno az Amerikai pitének is jót tett.

A Jóbarátok idén ünnepelte 25 éves évfordulóját, ezzel kapcsolatban készítettem egy cikket, amiben olyan érdekességeket próbáltam összeszedni, amit talán nem minden rajongó tudott a sorozatról.

Borítókép: Fortune