Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Még visszatérhet Amerika Kapitány?

Még visszatérhet Amerika Kapitány?

Zene, Film & Kultúra

Még visszatérhet Amerika Kapitány?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:19

Chris Evans és Scarlett Johansson filozofálgatott a kérdésről.

A Marvel mozis univerzumának negyedik fázisából a Fekete Özvegy film fog a leghamarabb debütálni, pontosan 2020. május elsején, szóval Scarlett Johansson még visszatér a szerepben. A nagy kérdés persze most az volt, hogy Amerika Kapitányt fogjuk-e még látni a vásznon.

A két színész a Variety-vel interjúzott, ahol reagáltak, arra is, hogy Martin Scorsese és Francis Ford Coppola elég keményen beszólt a Marvel-moziverzumnak.

 

Evans meg is jegyezte, hogy pont érkezik a Tőrbe ejtve című film Rian Johnson rendezésében, amiben szerepel, és kíváncsi rá, hogy mennyire lesznek kíváncsiak rá az emberek. Szerinte minden stílusnak megvan a helye, és nem értett egyet Scorsese és Coppola kijelentésével. Evans úgy látja, hogy olyan ez, mintha azt mondták volna a rendezők, hogy bizonyos fajta zene nem is zene, és ilyet nem lehet állítani.

 

Scarlett Johansson feltette a nagy kérdést a színésznek, vagyis, hogy visszatérne-e Amerika Kapitány szerepébe.

„Soha ne mondd, hogy soha! Fogalmam sincs, nagyon szeretem ezt a karaktert. Erre nem lehet azt mondani, hogy igen, vagy nem. Nehéz volt Amerika Kapitánynak méltó lezárást adni, de úgy vélem sikerült. Ha visszatérnék, az nem a pénz miatt lenne, de a rajongók miatt sem. Mit lehetne még megmutatni? Mit lehetne még kihámozni a sztoriból? Rengeteg mindent számításba kellene venni ezzel kapcsolatban.”

- jegyezte meg a színész.

Evans és Johansson persze csak filozofálgatott ezen, mivel az írók már elmondták, hogy a Kapitányból, akárcsak a Vasemberből kihozták a maximumot, és innentől nincs tovább.

Borítókép: Marvel Studios