promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. lett 2019 legjobb férfi sztárja, a Végjáték pedig az év mozifilmje

Robert Downey Jr. lett 2019 legjobb férfi sztárja, a Végjáték pedig az év mozifilmje

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még vége sincs az évnek, de már 2019 legjobb filmjeit és filmsztárjait díjazták.

November 10-én, a kaliforniai Santa Monica-ban rendezték meg a 45. People's Choice Awards-t, amelyen azokat a filmeket és sztárokat díjazzák, akik a legtöbb szavazatot kapják a közönségtől. Így talán egyáltalán nem meglepő, hogy mely alkotások és mely színészek vehették át az elismeréseket.

A legjobb mozifilm és a legjobb akciófilm díját a Bosszúállók: Végjáték kapta, míg a film sztárja, Robert Downey Jr. a legjobb férfi sztárnak járó elismerést vehette át, aki Stan Lee-nek ajánlotta díját.

A legjobb drámai mozifilm a Miután lett, a családi filmek közül pedig az Aladdinra szavaztak a nézők. Zendaya a Pókember: Hazatérés című filmben nyújtott játékáért a 2019 legjobb női sztárja díjat vehette át. Tom Holland pedig, aki Pókembert alakította, az év akciósztárja trófeáját vitte el.

 

Az év tévéműsorának a Stranger Things-sorozatot szavazták meg a nézők. A széria főszerepét alakító Millie Bobby Brown az év női tévésztárja díjat kapta. A férfi tévésztár Cole Sprouse lett a Riverdale-ből.

A közönség díjazottjai között volt Kevin Hart, aki szeptemberi súlyos autóbalesete után először jelent meg nyilvános eseményen. A színész az Irresponsible című stand-up műsorával nyerte el a nézők díját. A komikus-színész megható beszéddel köszönte meg a díjat.

 

A gálán Jennifer Aniston az Ikon-díjat kapta, a Gyagyás gyilkosság című filmjét pedig, amelyben Adam Sandler a partnere, a legjobb vígjátéknak szavazta meg a közönség.

 

A legjobb nappali tévéműsor az Ellen DeGeneres Show lett, az esti talk show-műsorok közül pedig Jimmy Fallon programját szavazták meg győztesnek a nézők.

Az év férfi zenei előadója Shawn Mendes lett, a 2019 női zenei előadója díjat pedig Billie Eilish kapta. A legjobb együttes a Blackpink lett, a legjobb album pedig Taylor Swift Lover című lemeze a közönség szavazatai alapján.

Borítókép:  Hollywood Reporter

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás