promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andrew Lloyd Webber és Taylor Swift új dalt írt a Macskák-filmhez
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A musical felejthetetlen dalai mellett újdonsággal is készül Tom Hooper filmje.

Amikor kijött a Macskák előzetese, megmondom őszintén, megijedtem. Csak azzal foglalkoztam, hogy hogy néznek ki ezek a digitálisan átalakított Karminca-démonok.

 

Aztán a moziban egyre többször látom a trailert, és kezdem megszokni. Mi több, kezdem megszeretni. Elértem arra a pontra, hogy várjam ezt a filmet. Én nagyon kedvelem a musicaleket, és a Macskákat is volt szerencsém látni a Madách Színházban.

Ha jobban belegondolok, joggal remélhetjük, hogy egy kellemes és szórakoztató musical-filmet fogunk látni, márcsak a színészgárda miatt is.

A főszerepekben Judi Dench-t, Jennifer Hudson-t, Taylor Swift-t, Idris Elba-t, Ian McKellen-t és James Corden-t láthatjuk majd.

A nyomorultak, A dán lány és A király beszéde Oscar-díjas rendezője, Tom Hooper ezúttal sem aprózza el a dolgokat. Eleve az ő neve egy garancia, de mellette ott van nem más, mint Andrew Lloyd Webber, aki természetesen a film zenéjéért felel, és executive producerként is részt vesz a projektben.

Akik betéve tudják már a musicalt, azoknak is tartogat újdonságokat a film,

többek között egy vadonatúj dalt, amit Webber és Taylor Swift közösen írt. A Beautiful Ghosts (Gyönyörű szellemek) című számot az énekesnő előadásában hallhatjuk a stáblita alatt, míg a filmbe beépítve Francesca Hayward-tól.

Az Universal közzétett egy werkvideót, amiben belehallgathatunk az új dalba.

 

Megnyugtató, hogy Webber is dolgozott ezen a betétdalon, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy ki fog tűnni a többi közül. A Macskák december 19-én érkezik a hazai mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás