Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nic Cage bevállalt egy jó horrort? - Color Out of Space előzetes

Nic Cage bevállalt egy jó horrort? - Color Out of Space előzetes

Zene, Film & Kultúra

Nic Cage bevállalt egy jó horrort? - Color Out of Space előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.11.10. 14:14

Az első trailer bizalomra ad okot. Lehet ez most nem lesz egy rossz Cage-film.

H. P. Lovecraftot nyugodtan tarthatjuk valamilyen módon Stephen King elődjének. A régi kor egyik zsenijét az egyedi hangulatú horror novellái tették igazán híressé. A Color Out of Space, azaz a Szín az űrből az egyik 1927-es írása. Itt az alapsztorin nem is nagyon variáltak semmit, csak belehelyezték a modern világba.

Ez már egy pozitív jel, ahogy az is, hogy az RLJ Entertainment hozza tető alá az egészet, akik már dolgoztak együtt Nicolas Cage-dzsel, méghozzá a Mandy – A bosszú kultuszában. Ellentmondásos alkotás volt, de a kritikusok többsége imádta, na meg az underground közönség is, de hát nekik is készült.

 

Úgy néz ki a Color Out of Space azért egy fokkal populárisabb lesz, de azért erősen érezhető ezen is az elvontság. A történet szerint egy meteor zuhan a Gardner család birtokára. A kőnek csalogató színésze elkezd mindenkit megőrjíteni, aki a közelébe kerül. A kutatók sem értik, mivel olyan színről van szó, ami nem található meg a napfény spektrumában. A különös misztikus jelenségnek természetesen Nicolas Cage és filmbéli családja issza meg igazán levét.

A látványvilág és a hangulat nagyon el van találva az előzetesben, de hogy fog-e adni az egész valami pluszt, az jövőre kiderül. Az alkotás 2020. január 24-én debütál a tengerentúlon, nálunk meg később kiderül mikor.

Borítókép: RLJ Entertainment

Legolvasottabb hírek