Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A kritikákra reagál a Tőrbe ejtve friss előzetese

A kritikákra reagál a Tőrbe ejtve friss előzetese

Zene, Film & Kultúra

A kritikákra reagál a Tőrbe ejtve friss előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 07:37

Mint ha az egész azt mondaná, hogy ezt a filmet mindenképpen látnod kell.

Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó jedik rendezője nagy Agatha Christie-rajongó hírében áll, és anno az egyik interjújában el is mondta, hogy mindig is meg akarta valósítani saját gyilkosságos történetét. Daniel Craiggel is már régen együtt akartak dolgozni, mivel ő tündököl a detektív szerepében.

A Tőrbe ejtve gyakorlatilag egy bűnügyi sztárparádé, mivel olyan neveket kapunk Craig mellett, mint Christopher Plummer, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Ana de Armas, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, de feltűnik Frank Oz is.

Rian Johnson nem csak rendezte a filmet, hanem ő maga írta a forgatókönyvet. Nagyon nem lőtt mellé, mivel a kritikusok az egekbe emelték az alkotást. Nem hiába áll 99 százalékon a Rotten Tomatoes weboldalán.

A mostani előzetes olyan fajta reklám, amit mindenki szeretne, vagyis telepakolták olyan mondatokkal, amiben elismert kritikusok dicsérik a filmet. Úgy tűnik a Tőrbe ejtve lesz a mostani év egyik nagy meglepetése.

Ha a közönség felől is jó lesz a fogadtatás, nincs kizárva, hogy Johnson még hozzá fog nyúlni ehhez a műfajhoz, mivel imádja.

A film november 28-án debütál majd a magyar mozikban.

Borítókép: Claire Folger - MRC II Distribution Company